انتها خوش طعم هفته غذای ایتالیا در تهران

به گزارش وبلاگ مونوپاد، سفارت ایتالیا در تهران برنامه هفته غذای ایتالیا را با موضوع رژیم غذایی مدیترانه ای و مغذی، کاهش دورریز غذا و پایداری زیست محیطی از یکشنبه 26 آبان تا آدینه 1 آذر برگزار کرد. این برنامه در همکاری با بخش خصوصی در ایران برگزار گردید که فرصت خوبی برای دوستداران غذا و فرهنگ غذای پرطرفدار ایتالیایی به تعداد می رفت. هفته غذای ایتالیایی، از طرز تهیه پیتزا به وسیله سرآشپزان ایتالیایی تا شب پاستا را در بر می گرفت.

انتها خوش طعم هفته غذای ایتالیا در تهران

در این زمینه بخوانید:

هفته غذای ایتالیا در تهران؛ هفته ای با عطر و طعم ریحان

سفر به دنیای طعم و رنگ؛ گزارشی از هفته غذای ایتالیا در تهران

بعلاوه برای ناهار روز پنجشنبه به میزبانی سفارت ایتالیا از مهمانان ایتالیایی و ایرانی دعوت به عمل آمد. روز پنجشنبه جوزپه پرونه، سفیر ایتالیا در تهران، میزبان کارآفرینان، برگزارکنندگان هفته غذای ایتالیا در تهران و همکاران فعال در حوزه صنعت غذا بود.

در این مراسم، که با سخنرانی سفیر ایتالیا در تهران شروع شد، سرآشپز رستوران مشهور آروما در ایتالیا، پنج نوع بشقاب را برای میهمانان تهیه دیده بود که مواد اولیه آن ها ایرانی بود و به این واسطه ساعات خوشی را برای میزبانان و مهمانان فراهم آورد.

منبع: ایرنا زندگی

به "انتها خوش طعم هفته غذای ایتالیا در تهران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتها خوش طعم هفته غذای ایتالیا در تهران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید